"Клас наш найкращий з найкращих!"

Наш клас – це маленька сім’я, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Це-шукачі, які прагнуть до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

субота, 10 жовтня 2015 р.

День вчителя 2015

День вчителя
Учитель - не просто професія, це покликання.

У першу неділю жовтня уже стало доброю традицією відзначати професійний День освітян.
До цього чудового свята готувалися усі учні школи, а Штаб "4-9-11 Клас!" організували цікавий концерт для своїх найкращих вчителів. Із нашиш вуст пролунали теплі слова подяки за Вашу невтомну працю.


 «Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель. "  
                                                    (Л.Н.Толстой)

Програма свята була дуже цікавою та веселою. Ми показали образ учителя, іхню невтомну працю, висловили подяку за те, що навчили нас багато цікавого. На вустах усіх учителів сіяла приємна усмішка. По закінченню свята ми нагородили усіх вчителів грамотами за їхню невтомну працю та виконали вальс юначаї мрії, а на завершення запросили усіх вчителів до спільного танцю.


Надіємось наші привітання для Вас сподобалися і ви на завди запам'ятаєте цей день!


Немає коментарів:

Дописати коментар