"Клас наш найкращий з найкращих!"

Наш клас – це маленька сім’я, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Це-шукачі, які прагнуть до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

пʼятниця, 8 січня 2016 р.

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Різдво... як багато тепла і затишку в цьому святі! Під ялинкою чекають подарунки, а рідні не втомлюються поздоровляти і бажати стільки добра і чудесного, що здається, вистачить щастя на все життя! Ми також приєднуємся до них і бажаю вам жити довго і щасливо і починаючи з цього Різдва вірити в чудеса і на кожному кроці зустрічати їх, насолоджуючись кожним днем!

Дорогі батьки та вчителі, прийміть наші щирі вітання з Різдвом Христовим. Нехай загадані бажання в це світле свято обов'язково збудуться. Миру і тепла Вашій оселі, зі святом!


неділя, 3 січня 2016 р.

З НОВИМ РОКОМ 2016!





Бажаємо в прийдешньому році намокнути під доларовим дощем, і нехай падолист удач падає в ваші руки весь наступний 2016 рік. Нехай же в будь-який сезон року, як ніби новорічний снігопад, буде сипатися на ваш дім щастя. Бажаємо отримати насолоду від кожної хвилини наступаючого року.
Кожен з нас чекає від 2016 Нового року тільки кращого, адже він обов'язково повинен бути вдалішим і радіснішим від попереднього. Бажаємо, щоб так і сталося, а всі дванадцять місяців приносили б яскраві враження, приємні зустрічі, щирі посмішки. Благополуччя вам і взаєморозуміння!